Kennis maken?

Contact

Heb je een project te bespreken of wil je gewoon 'ns vrijblijvend kennismaken?  
0633878337
paul@webdegelijk.nl
Plan een terugbel afspraak
[lord-icon icon=”2-cloud-upload-outline” animation=”auto”][/lord-icon]
[lord-icon icon=”2-cloud-upload-outline” animation=”auto”][/lord-icon]
[lord-icon icon="1-cloud-outline" animation="auto"][/lord-icon]
[lord-icon icon="2-cloud-upload-outlineBlauw" animation="auto"][/lord-icon]
Wordpress maatwerk

Over Webdegelijk

Omdat ik ZZP-er ben heb je altijd direct contact met iemand die thuis is in de materie en af weet van de voortgang van je project. Waar je me allemaal voor kunt inschakelen lees je elders op deze website in detail, maar het komt meestal neer op: Het bedenken van hoe de site er uit zou moeten komen te zien, het bouwen van de site en het ontwikkelen van Google Ads en SEO campagnes.
Kijk op de Werk pagina voor een overzicht van wat ik concreet gedaan heb. Ik voorzie je gevraagd, en ongevraagd, in duidelijke taal van advies over design, techniek, SEO, usability en zoekmachine marketing. Ik verdiep me regelmatig in de actuele stand van de techniek en marketing om continue waarde toe te voegen voor mijn klanten.

Bedrijfsnaam YOUmla naar Webdegelijk

Mijn klanten zagen steeds vaker na inloggen een custom omgeving en nauwelijks nog het achterliggende CMS, dat CMS was tot in 2018 nog Joomla!, daarna werd dat WordPress.

Skype Skip video meetings 

Om elkaar te spreken stap ik liever even in de auto om gewoon face-to-face te overleggen. In Corona tijd kan dat vaak ook prima in de buitenlucht. En dan is er altijd nog telefoon en email als alternatief voor een video call. Wel gebruik ik Cloudapp om een video te kunnen maken van mijn beeldscherm. De link naar zo’n video stuur ik per mail. Ik maak al jaren gebruik van Cloudapp, daarmee maak ik per dag ca. 3 video’s of animated gifs, en 10 afbeeldingen met notities. Daardoor kan ik mijn klant zonder Zoom, Google Meet, Skype of wat dan ook, toch laten "meekijken" op mijn scherm, en ook nog eens direct laten zien wat er te zien moet zijn; want het vraagt toch vaak nog best veel pogingen om alles goed in beeld te brengen zodat de klant de informatie krijgt die hij nodig heeft. Bovendien kan de video meerdere malen, op een voor de klant geschikt moment, nogmaals afgespeeld worden, en dat is iets waar veel klanten graag gebruik van maken.

Hulplijntjes en delen

Ik loop niet weg voor ingewikkeld maar maak daarbij ook regelmatig gebruik van de kennis van anderen om je te voorzien van creatieve oplossingen. Zo ben ik aangesloten bij de Oxygen facebook groep voor Oxygen webdevelopers. Daar haal ik wel eens javascript code vandaan die ik dan zelf indien nodig wat aanpas. Want met de code talen HTML en CSS kan ik goed mee uit de voeten, voor Javascript code ben ik aangewezen op wat ik in die groep kan vinden, of via Google (en meestal is dat toereikend).

Ik vind het belangrijk dat mijn klant niet volledig afhankelijk van mij wordt, want dat zou ik zelf ook niet prettig vinden. Daarom ben ik geen hostingreseller, en geef ik, de klant veel informatie over hoe de website in elkaar zit, zodat desgewenst iemand anders daarop kan verder bouwen, zelf de licentie code van Oxygen mag dan worden meegenomen naar die andere webbouwer.

Wanneer heb je mij (niet) nodig?

Er zijn jaren gelden al website builders op de markt gekomen zoals Wix, Jimbo etc, daarmee doe je het ontwerp en de bouw van de site helemaal zelf.
In onderstaande gevallen zou je daar voor kunnen kiezen:

  • Je hebt veel affiniteit met website bouw.
  • Je hebt veel tijd over.
  • De organisatie waarvoor de website is kan best even wachten op een nieuwe site, er is geen 'spoed'.
  • Je hebt kennis en ervaring met design en bouw van sites.
  • Je vindt het geen probleem dat het aantal widgets van genoemde builders wat beperkt is.
  • Dat er maandelijkse (abonnements) kosten zijn vind je oké.
  • Laadtijd is niet belangrijk, want je richt je niet op mobiele gebruikers.
© 2004-2020 Webdegelijk