Kennis maken?

Contact

Heb je een project te bespreken of wil je gewoon 'ns vrijblijvend kennismaken? Dat kan op jouw locatie maar ook op mijn flexwerkplek in Hengelo of in Oldenzaal. 
0633878337
paul@webdegelijk.nl
Invalid icon.
Invalid icon.
Full stack-webouwer

Over Webdegelijk

Omdat ik ZZP-er ben heb je altijd direct contact met iemand die thuis is in de materie en af weet van de voortgang van je project. Waar je me allemaal voor kunt inschakelen lees je elders op deze website in detail, maar het komt meestal neer op: Het bedenken van hoe de site er uit zou moeten komen te zien, het bouwen van de site en het ontwikkelen van Google Ads en SEO campagnes.
Kijk op de Portfolio pagina voor een overzicht van wat ik concreet gedaan heb. Ik voorzie je gevraagd, en ongevraagd, in duidelijke taal van advies over design, techniek, SEO, usability en zoekmachine marketing. Ik verdiep me regelmatig in de actuele stand van de techniek en marketing om continue waarde toe te voegen voor mijn klanten. 

Van bedrijfsnaam YOUmla (en Profads) naar Webdegelijk

Niet handig om je bedrijfsnaam te veranderen maar toch koos ik er in 2017 voor dat te gaan doen, want mijn klanten zagen steeds vaker na inloggen een drag and drop omgeving en nauwelijks nog het achterliggende Joomla CMS. Ook ging ik een ander CMS gebruiken, namelijk Wordpress. 
Omdat ik een groot aantal vernieuwingen wilde doorvoeren op de website waarop ik mijn Google Ads diensten aanbood 'Profads' heb ik ook die bedrijfsnaam laten opgaan in Webdegelijk.
Ik loop niet weg voor ingewikkeld maar maak daarbij ook regelmatig gebruik van de kennis van anderen om je te voorzien van creatieve oplossingen, zo ben ik aangesloten bij de facebook groep voor Oxygen developers.
Ik vind het belangrijk dat mijn klant niet volledig afhankelijk van mij wordt, want dat zou ik zelf ook niet prettig vinden. Daarom geef ik veel informatie over hoe de website in elkaar zit en geef ik (daarna) aan hoe ik bepaalde aanpassingen aan de website gedaan heb, zodat desgewenst iemand anders daarop kan verder bouwen.

Wanneer heb je mij (niet) nodig?

Er zijn jaren gelden al website builders op de markt gekomen zoals Wix, Jimbo etc, daarmee doe je het ontwerp en de bouw van de site helemaal zelf.
In onderstaande gevallen zou je daar voor kunnen kiezen:

  • Je hebt veel affiniteit met website bouw.
  • Je hebt veel tijd over.
  • De organisatie waarvoor de website is kan best even wachten op een nieuwe site, er is geen 'spoed'.
  • Je hebt kennis en ervaring met design en bouw van sites.
  • Je vindt het geen probleem dat het aantal widgets van genoemde builders wat beperkt is.
  • Dat er maandelijkse (abonnements) kosten zijn vind je oké.
© 2004-2020 Webdegelijk
envelope-omap-markerarrow-righteye-slashlinkedin-squarephonepaper-plane