Webdegelijk is gestopt per december 2022. Ik ga 'ns een keer wat anders doen.

Kennis maken?

Heb je een project te bespreken of wil je gewoon 'ns vrijblijvend kennismaken?

0633878337
paul@webdegelijk.nl

Over Webdegelijk

1 contactpersoon

Omdat ik ZZP-er ben heb je altijd direct contact met iemand die thuis is in de materie en af weet van de voortgang van je project. Waar je me allemaal voor kunt inschakelen lees je elders op deze website in detail, maar het komt meestal neer op: Het bedenken van hoe de site er uit zou moeten komen te zien, het bouwen van de site en het ontwikkelen van Google Ads en SEO campagnes.
Kijk op de Werk pagina voor een overzicht van wat ik concreet gedaan heb. Ik voorzie je gevraagd, en ongevraagd, in duidelijke taal van advies over design, techniek, SEO, usability en zoekmachine marketing. Ik verdiep me regelmatig in de actuele stand van de techniek en marketing om continue waarde toe te voegen voor mijn klanten.

Hulplijntjes en delen

Ik loop niet weg voor ingewikkeld maar maak ook regelmatig gebruik van de kennis van anderen om mijn klant te voorzien van creatieve oplossingen. Zo ben ik aangesloten bij de Oxygen facebook groep voor Oxygen webdevelopers. Daar haal ik wel eens javascript code vandaan die ik dan zelf indien nodig wat aanpas. Want met de code talen HTML en CSS kan ik goed mee uit de voeten, voor Javascript code ben ik aangewezen op wat ik in die groep kan vinden, of via Google (en meestal is dat toereikend).

Ik vind het belangrijk dat mijn klant niet volledig afhankelijk van mij wordt, want dat zou ik zelf ook niet prettig vinden. Daarom ben ik geen hostingreseller, en geef ik, de klant veel informatie over hoe de website in elkaar zit, zodat desgewenst iemand anders daarop kan verder bouwen, zelf de licentie code van Oxygen mag dan worden meegenomen naar die andere webbouwer.

Van Joomla! met Gridbox naar WordPress met Oxygen

Mijn klanten zagen steeds vaker na inloggen een custom omgeving en nauwelijks nog het achterliggende CMS, dat CMS was vanaf 2005 tot in 2018 altijd Joomla!, de laatste 2 jaar aangevuld met Gridbox, daarna ging ik WordPress gebruiken. Mijn bedrijfsnaam kon niet achterblijven, die veranderde van YOUmla naar Webdegelijk.

Ik begon in 2019 met de WordPress plugin Oxygen Builder om custom websites te bouwen toen in nooit echt iets fatsoenlijk gecodeerd had. Ja, ik had al vele websites gebouwd maar de Oxygen Builder dwong me er als het ware toe om me verder te verdiepen in CSS en HTML, het zette me ertoe aan beter te worden en dingen te doen zoals het hoort, en niet zoals een builder voorschrijft, en daar werd ik enthousiast van ik.
Het gebruik van Oxygen verschafte me mogelijkheden waarvan ik niet gedacht had ze te kunnen gaan gebruiken, zoals het werken met dynamische data, het instellen van “voorwaarden”, custom post types, grid view, Advanced Custom Fields, (pseudo)classes, en nog veel meer.

Ook white label

Ik bied volledig white label WordPress website development aan. Hiermee kun je als online marketing bureau, tekst schrijver, branding specialist (of als mede website bouwer die even tijd te kort komt) jouw klanten tegen jouw eigen prijzen en werkwijze aan een nieuwe site helpen. In de footer van de site komt dan een verwijzing naar jou als verkoper en dus niet naar Webdegelijk.

Skype Skip video meetings

Om elkaar te spreken stap ik liever even in de auto om gewoon face-to-face te overleggen. En dan is er altijd nog telefoon en email als alternatief voor een video call. Wel gebruik ik Cloudapp om een video te kunnen maken van mijn beeldscherm. De link naar zo’n video stuur ik per mail. Ik maak al jaren gebruik van Cloudapp, daarmee maak ik per dag ca. 3 video’s of animated gifs, en 10 afbeeldingen met notities. Daardoor kan ik mijn klant zonder Zoom, Google Meet, Skype of wat dan ook, toch laten "meekijken" op mijn scherm, en ook nog eens direct laten zien wat er te zien moet zijn; want het vraagt toch vaak nog best veel pogingen om alles goed in beeld te brengen zodat de klant de informatie krijgt die hij nodig heeft. Bovendien kan de video meerdere malen, op een voor de klant geschikt moment, nogmaals afgespeeld worden, en dat is iets waar veel klanten graag gebruik van maken.

Webdegelijk is uitermate geschikt om een website te maken, het eerste gesprek wat we gevoerd hebben heeft hem een indruk gegeven van het bedrijf en deze heeft hij zeker niet ongemoeid gelaten op de pagina.
Bedrijfswagens Twente
Patrick Zeggelink
Alle recensies

Laat me je plannen weten en ontvang vrijblijvend advies

Heb je vragen over wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op en wie weet kom je er achter "welke kant het op moet"
© 2004 – 2024 Webdegelijk
Privacyverklaring
Website ontwerp & realisatie: Webdegelijk
arrow-up