Recenties verzamelen met Endorsal

Als je gekozen hebt voor 'Verzamelen reviews met Endorsal' vraag je je misschien af wat daarvoor allemaal gebeuren moet. Als je die beantwoord wilt zien bekijk je de onderstaande printscreens.
De ‘Form settings’ ziet er zo uit:
De ‘Fields’:
De ‘Submission settings’:
Die ‘Location’ kan ik ook aanzetten, ik heb ‘m uit staan.
Vervolgens geef ik je een eenmalige login waarmee je de koppeling tussen Endorsal en Google en/of Facebook tot stand kunt gaan brengen. Daarna worden Google en/of Facebook beoordelingen, ook de toekomstige, automatisch geimporteerd in Endorsal. Daarbij kan ik desgewenst aangeven of er een Google en/of Facebook icoontje onder moet komen te staan zodat mensen kunnen zien waar een review van afkomstig is. 
Daarna maak ik een aantal snippet, die ik op meerdere plekken op de website plaats. 
In deze video laat ik zien wat de standaard opmaakmogelijkheden van die widgets zijn.
Op mijn eigen site heb ik er nog allerlei andere code omheen gezet zodat de layout aansluit, maar dat is vrij veel werk en dat kunnen we best achterwege laten.
Tenslotte stellen we in hoe nieuwe reviews, bijvoorbeeld die van Google, automatisch moeten worden goedgekeurd en in een widget moeten belanden zodat alles automatisch verloopt en onderhoud niet perse nodig is. Uiteraard is het voor mij mogelijk handmatig dingen te wijzigen. Een klantlogin is er niet, want de prijs daarvoor te vele malen hoger.
© 2004-2021 Webdegelijk