Webdegelijk is gestopt per december 2022. Ik ga 'ns een keer wat anders doen.

White label WordPress website ontwikkeling

Ik bied volledig white label WordPress website development aan. Hiermee kun je als online marketing bureau, tekst schrijver, branding specialist (of als mede website bouwer die even tijd te kort komt) de website bedenken en ontwerpen maar de site door mij laten bouwen. Jouw klanten kun je dan tegen jouw eigen prijzen en werkwijze aan een nieuwe site helpen.

 

Wel de bouw uitbesteden maar geen white label

Normaal gesproken, wanneer je de bouw van de website hebt uitbesteed aan een ander bedrijf en je graag wilt dat jouw klant dat weet, dan kies je niet voor white label en zal er meestal onderin de website komen te staan welk bedrijf de site heeft ontworpen, en welk bedrijf de site gerealiseerd heeft. Daar staat dan dus bijvoorbeeld mijn bedrijfsnaam. Bij white label zal de vermelding van mijn bedrijfsnaam worden weggelaten.

Bel mij om je project te bespreken
Webdegelijk legt een groot enthousiasme aan de dag, staat in spoedgevallen altijd klaar met een doeltreffende oplossing en verder verloopt de communicatie omtrent het bouwen van custom templates uitstekend.
(voor een reclamebureau)
Whitelabel
Alle recensies

Laat me je plannen weten en ontvang vrijblijvend advies

Heb je vragen over wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op en wie weet kom je er achter "welke kant het op moet"
© 2004 – 2024 Webdegelijk
Privacyverklaring
Website ontwerp & realisatie: Webdegelijk
arrow-up